Handelsbetingelser

Handelsbetingelser
LÆS VENLIGST FØLGENDE HANDELSBETINGELSER GRUNDIGT, INDEN DU HANDLER I ONLINE-BUTIKKEN
              
Salgs- og Leveringsbetingelser for forbrugerkøb foretaget på hjemmesiden www.siriushome.dk. Gældende fra 01.05.2015

GENERELT
Disse salgs- og leveringsbetingelser  gælder for køb foretaget af forbrugere på webshoppen på www.siriushome.dk , som ejes og drives af:

Sirius Company as
Engholm Parkvej 3-5
3450 Allerød 
CVR. No: 12 64 69 84
E-mail: service@siriushome.dk
Tlf. +45 4814 6677  (Telefontid: mandag-fredag 9:00- 12:00)

Disse Betingelser finder anvendelse, når du bestiller eller køber varer.
Betingelserne kan blive opdateret fra tid til tid, og derfor beder vi dig godkende handelsbetingelserne, hver gang du handler hos os. Hvis du ikke accepterer Betingelserne ved aktiv afkrydsning i forbindelse med hvert køb, kan du ikke bestille eller købe varer på siriushome.dk. Du skal være fyldt 18 år for at handle på siriushome.dk - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. Priserne på siriushome.dk er oplyst i danske kroner og er inklusive moms og andre afgifter.
BESTILLING AF VARER
Bestiller du varer på en officiel helligdag, vil vi behandle din bestilling den følgende hverdag. Når du afgiver en bestilling på siriushome.dk, sender vi en kvittering til dig via e-mail under overskriften ”Tak for din bestilling”. Kvitteringen er vores bekræftelse på, at vi har modtaget din ordre. Vi behandler kun bestillinger, der er afgivet på siriushome.dk. Vi behandler ikke bestillinger fremsat på anden måde (ex. fax, breve, telefonisk, e-mails, sms). Du kan bestille varer på siriushome.dk døgnet rundt.
PRISER, BETALING OG RABATTER
Betalingskort:
Du betale med Dankort, Mobilpay, Visa, Mastercard, Eurocard, JCB og American Express.  (Vi tillægger ikke gebyr på kort.)


Beløbet fra din bestilling hæves først på dit kort når varerne afsendes fra vores lager.

EAN fakturering
Der er mulighed for EAN fakturering for offentlige institutioner.

 

Rabatkoder:
og andre typer af rabatter, som du opnår på køb på www.siriushome.dk, kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter, ligesom de ikke gælder på allerede nedsatte varer – uanset grunden.
Du kan kun benytte én rabatkode eller anden type rabat pr. køb på siriushome.dk.

Valuta:
Priserne på siriushome.dk oplyses i danske kroner og er inklusive moms og andre afgifter.
Omkostninger vedrørende levering kan variere og lægges til for hver bestilling.
Har du bestilt varer over vores grænse for fri fragt, pålægges ingen ekstra omkostninger.

LEVERING
Vi leverer med GLS og Dachser. Du modtager en besked pr. mail/sms, når din forsendelse er leveret til den valgte pakkeshop eller din leveringsadresse. Forsendelsen udleveres mod fremvisning af gyldig legitimation inden for den valgte pakkeshops åbningstider. Forsendelsen vil blive opbevaret i ca. 10 dage, før pakken returneres til os, som ”ikke-leveret”. Husk at du kan følge din pakkes forløb via dit ”Track and Trace” nummer, som du har modtaget fra GLS på din e-mail eller som SMS besked.

Dellevering af din ordre: Hvis vi oplyser, at varen er midlertidig udsolgt, er du altid velkommen til at kontakte os for ca. leveringdato. Vi splitter ikke ordrer op, med mindre andet er skriftligt aftalt i hvert enkelt tilfælde. Det vil sige, at selvom en del af varerne på ordren er på lager, og en enkelt vare har en længere leveringstid, så sender vi først din bestilling, når alle varerne er klar til afsendelse.
Bemærk at du bærer selv risikoen for varen efter leveringen. Ser emballagen ud til at være skadet, bør du afvise at modtage varen, og informere os om dette. Se under: Reklamationsret

RETURNERING OG TILBAGEBETALING (FORTRYDELSESRET)
Du kan altid (og uden nogen grund) fortryde dit køb af en vare hos os inden for 14 dage fra varen er modtaget. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Det gør du ved at klikke her. Her kan du også bestille fragtlabel.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Fortrydelse af en del af købet:
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.

Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Klik her og modtag din fragtlabel

REKLAMATIONSRET
KØBELOVENS REGLER
om mangler i forbrugerkøb finder anvendelse ved køb af varer på siriushome.dk. Uanset om eventuelle fejl eller mangler opdages ved modtagelsen eller senere, er alle varer dækket af en 24 måneders reklamationsret. Hvis fejlene eller manglerne er opstået på grund af din uagtsomhed, misbrug eller anden forkert brug, så skal du være opmærksom på, at reklamationsretten bortfalder.
Når pakkerne sendes  fra vores lager, er de forsikrede under transporten, og derfor beder vi dig om at kontrollere indholdet af pakkerne ved modtagelsen. Er pakken eller indholdet beskadiget ved ankomsten, beder vi dig kontakte os snarest muligt og give os meddelelse om dette.

REKLAMATIONSRETTEN
betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten kan dog begrænses af varens naturlige holdbarhed.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.
Venligst kontakt kundeservice ved returforsendelse af defekte varer. Vi sender Jer herefter et returfragtbrev som I skal benytte ved reklamationer og returforsendelser

VAREN SENDES TIL:
Sirius Home
Engholm Parkvej 3-5
3450 Allerød 

Når du returnerer varen, vil det lette og hurtiggøre ekspeditionen hvis du udfylder vores returseddel og beskrive problemet så detaljeret som muligt. Retursedlen ilægges varen ved returneringen. Husk at angive dit bestillingsnummer.
Ved reklamationer refunderer vi rimelige fragtomkostninger når reklamationen er berettiget. Hvis varen lider af en mangel, finder købelovens mangels regler anvendelse. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

BETALINGSMISBRUG
Ser vi begrundet mistanke om betalingsmisbrug, vil vi annullere ordren. Alle falske bestillinger politianmeldes.
PERSONDATAPOLITIK

SE VORES PERSONDATAPOLITK HER:

https://www.siriushome.dk/persondat...


RETTIGHEDER
Som kunde hos Sirius Home har du som registreret ret til at udøve følgende rettigheder:
•Indsigt og berigtigelse af dine oplysninger på Siriushome.dk
•Sletning efter anmodning (se nedenfor).
•Du efter anmodning få udleveret de oplysninger du selv har afgivet til Sirius Home i et struktureret, almindeligt og maskinlæsbart format.
•Mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Tilbagetrækningen af samtykket berører ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på samtykke inden tilbagetrækning.
•Mulighed for at gøre indsigelse mod profilering.
•Mulighed for at kræve begrænsning af behandlingen af personoplysninger.
Som kunde hos Sirius Home har du til enhver tid ret til at besigtige og berigtige dine oplysninger ligesom du har mulighed for at trække samtykket til behandlingen af personoplysninger tilbage.
Du kan til enhver tid anmode om, at få dine personoplysninger hos Sirius slettet. Dine oplysninger vil blive slettet på din anmodning, såfremt et af følgende kriterier gør sig gældende;
•Du trækker dit samtykke tilbage (såfremt dit samtykke dannede grundlag for behandlingen),
•Oplysningerne viser sig at være urigtige, eller ikke længere er nødvendige for at opfylde det formål hvortil de blev indsamlet, eller såfremt at oplysningerne bliver behandlet ulovligt.
Udøvelsen af dine rettigheder kan være underlagt betingelser og begrænsninger, og vil ofte afhænge af den konkrete behandlingssituation. Hvis du mener at Sirius Home behandler dine personoplysninger ulovligt, har du i medfør af Persondataforordningens artikel 77 mulighed for at indgive en klage til en tilsynsmyndighed, navnlig der hvor du har dit sædvanlige opholdssted, arbejdssted eller hvor den påståede overtrædelse har fundet sted.
Du kan indgive en klage til det danske datatilsyn ved at følge dette link: https://www.datatilsynet.dk/borger/...

NYHEDSBREVE
På siriushome.dk kan du få din e-mail adresse optaget på en mailingliste, således at du løbende modtager nyheder og anden information fra os. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes, hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve fra os. Du kan altid finde et afmeldingslink nederst i vores nyhedsbreve.
KLAGEADGANG
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores Kundeservice på service@siriushome.dk eller rette skriftlig henvendelse til: Sirius Home, Engholm parkvej 3-5, 3450 Allerød, DK.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

Center for klageløsning

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr
FORTRYDELSESBLANKET/RETURFORMULAR
Her kan du finde vores returformular:  https://myaccumolo.com/UploadetFile...

Du kan også benytte E-mærkets  fortrydelsesformular: https://www.emaerket.dk/external-fi...

SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERVSDRIVENDE
Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation:
Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende
Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode
Sirius Home forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt
Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.