Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

LÆS VENLIGST FØLGENDE HANDELSBETINGELSER GRUNDIGT, INDEN DU HANDLER I ONLINE-BUTIKKEN
              
Salgs- og Leveringsbetingelser for forbrugerkøb foretaget på hjemmesiden www.sirius.dk. Handelsbetingelserne er sidst opdateret 28.06.22

GENERELT

Disse salgs- og leveringsbetingelser  gælder for køb foretaget af forbrugere på webshoppen på www.sirius.dk , som ejes og drives af:

Sirius Home A/S
Engholm Parkvej 3-5
3450 Allerød 
CVR. No: 12 64 69 84
E-mail: shop@sirius.dk
Tlf. +45 4814 6677  (Telefontid: mandag-fredag 9:00- 16:00)

Disse Betingelser finder anvendelse, når du bestiller eller køber varer.
Betingelserne kan blive opdateret fra tid til tid, og derfor beder vi dig acceptere handelsbetingelserne, hver gang du handler hos os. Hvis du ikke accepterer Betingelserne ved aktiv afkrydsning i forbindelse med hvert køb, kan du ikke bestille eller købe varer på sirius.dk. Du skal være fyldt 18 år for at handle på siriushome.dk - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. Priserne på siriushome.dk er oplyst i danske kroner og er inklusive moms og andre afgifter.

BESTILLING AF VARER

Bestiller du varer på en officiel helligdag, vil vi behandle din bestilling den følgende hverdag. Når du afgiver en bestilling på sirius.dk, sender vi en kvittering til dig via e-mail under overskriften ”Tak for din bestilling”. Kvitteringen er vores bekræftelse på, at vi har modtaget din ordre. Vi behandler kun bestillinger, der er afgivet på sirius.dk. Vi behandler ikke bestillinger fremsat på anden måde (ex. fax, breve, telefonisk, e-mails, sms). Du kan bestille varer på sirius.dk døgnet rundt.

PRISER, BETALING OG RABATTER

Betalingskort:
Du betale med Dankort, Mobilpay, Visa, Mastercard, Eurocard, JCB og American Express.  (Vi tillægger ikke gebyr på kort.)


Beløbet fra din bestilling hæves først på dit kort når varerne afsendes fra vores lager.
EAN fakturering
Der er mulighed for EAN fakturering for offentlige institutioner.

Rabatkoder:
og andre typer af rabatter, som du opnår på køb på www.sirius.dk, kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter, ligesom de ikke gælder på allerede nedsatte varer – uanset grunden.
Du kan kun benytte én rabatkode eller anden type rabat pr. køb på sirius.dk.

Valuta:
Priserne på sirius.dk oplyses i danske kroner og er inklusive moms og andre afgifter.
Omkostninger vedrørende levering kan variere og lægges til for hver bestilling.
Har du bestilt varer over vores grænse for fri fragt, pålægges ingen ekstra omkostninger.

LEVERING

Vi leverer med PostNord. Du modtager en besked pr. mail/sms, når din forsendelse er leveret til det valgte udleveringssted. Forsendelsen udleveres mod fremvisning af gyldig legitimation inden for den valgte pakkeshops åbningstider. Forsendelsen vil blive opbevaret i ca. 10 dage, før pakken returneres til os, som ”ikke-leveret”. Husk at du kan følge din pakkes forløb via dit ”Track and Trace” nummer, som du har modtaget fra PostNord på din e-mail eller som SMS besked.

Dellevering af din ordre: Hvis vi oplyser, at varen er midlertidig udsolgt, er du altid velkommen til at kontakte os for ca. leveringdato. Vi splitter ikke ordrer op, med mindre andet er skriftligt aftalt i hvert enkelt tilfælde. Det vil sige, at selvom en del af varerne på ordren er på lager, og en enkelt vare har en længere leveringstid, så sender vi først din bestilling, når alle varerne er klar til afsendelse.
Bemærk at du bærer selv risikoen for varen efter leveringen. Ser emballagen ud til at være skadet, bør du afvise at modtage varen, og informere os om dette. Se under: Reklamationsret

RETURNERING OG TILBAGEBETALING (FORTRYDELSESRET)

Du kan altid (og uden nogen grund) fortryde dit køb af en vare hos os inden for 14 dage fra varen er modtaget. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Det kan du gøre ved at klikke her. Her kan du også bestille fragtlabel. eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Fortrydelse af en del af købet:
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.
Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Klik her og modtag din fragtlabel

RETURNERING

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 
 
Varen sendes til:
Sirius Home A/S
Engholm Parkvej 3-5
3450 Allerød 
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.


REKLAMATIONSRET

KØBELOVENS REGLER

om mangler i forbrugerkøb finder anvendelse ved køb af varer på sirius.dk. Uanset om eventuelle fejl eller mangler opdages ved modtagelsen eller senere, er alle varer dækket af en 24 måneders reklamationsret.
Når pakkerne sendes fra vores lager, er de forsikrede under transporten, og derfor beder vi dig om at kontrollere indholdet af pakkerne ved modtagelsen. Er pakken eller indholdet beskadiget ved ankomsten, beder vi dig kontakte os snarest muligt og give os meddelelse om dette.

REKLAMATIONSRETTEN

betyder,du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten kan dog begrænses af varens naturlige holdbarhed.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.
Venligst kontakt kundeservice ved returforsendelse af defekte varer. Vi sender Jer herefter et returfragtbrev som I skal benytte ved reklamationer og returforsendelser

VAREN SENDES TIL:

Sirius Home A/S
Engholm Parkvej 3-5
3450 Allerød 

Når du returnerer varen, vil det lette og hurtiggøre ekspeditionen hvis du udfylder vores returseddel og beskrive problemet så detaljeret som muligt. Retursedlen ilægges varen ved returneringen. Husk at angive dit bestillingsnummer.
Ved reklamationer refunderer vi rimelige fragtomkostninger når reklamationen er berettiget. Hvis varen lider af en mangel, finder købelovens mangels regler anvendelse. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

BETALINGSMISBRUG

Ser vi begrundet mistanke om betalingsmisbrug, vil vi annullere ordren. Alle falske bestillinger politianmeldes.

PERSONDATAPOLITIK

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos Sirius Home A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på www.sirius.dk er Sirius Home A/S.  
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: shop@sirius.dk.  

SE VORES GENERELLE PERSONDATAPOLITK HER:

https://www.sirius.dk/persondatapolitik

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores Kundeservice på shop@sirius.dk eller rette skriftlig henvendelse til: Sirius Home A/S, Engholm parkvej 3-5, 3450 Allerød, DK.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.
Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr 

Tilmeld dig Sirius Club!

Opnå helt særlige fordele som Sirius Club medlem

10 % rabatkode

Anvend rabatkoden NEWCLUB og opnå 10% rabat på første ordre

Gratis fragt

Gratis fragt på alle ordrer over 299,- for Sirius Club medlemmer

Loyalitetsprogram

Som Sirius Club medlem sparer du 10% sammen i point på hver ordre

60 dages returret

Sirius Club medlemmer har altid 60 dages returret