Mere end "bare" et fyrfadslys..

Kun fantasien sætter grænser når du leger med Amalia

Sirius Amalia syner af at være et ganske almindeligt fyrfadslys med LED flamme. Men det er er langt fra hvad Amalia er. Amalia har en indbygget magnetisk glemme, der gør det muligt for dig at placere fyrfadslyset nye spændende steder i hjemmet.

Du kan enten fjerne bagsiden af magnetklemmen, og påføre Amalia direkte på metaliske overflader. Eller du kan bruge klemmefunktionen om ting i hjemmet, der giver Sirius Amalia det fokus der skal til for en hyggelig stemning.

Skal du holde bryllup eller jubilæer, så kan Amalia skabe den ekstra romantiske stemning, som holder til menuen, bordkortene eller sågar assistere en fin sangskjuler. Magneten på Amalia er så stærk at den kan fastgøre Amalia på vinduer, glasvaser eller lignende.

Kun fantasien sætter grænser...

 

Amalia i sort

Sirius Amalia fyrfadslys i sort, sætter en diskret kontrast til dine dekorationer i hjemmet. det varme bløde lys pulserer fint i små kroge og hjørner.

 

Amalia i sølv

Har du stål elementer i hjemmet, og ønsker du at pryde dem med dekorative lysindfald, så er Sirius Amalie i sølv absolut en fin idé. Lyset fra Amalia giver genskin og levende skygger på stålet, uden selv at sætte sig i fokus.

 

Amalia i grå

Amalia i grå er en af vores mest solgte farver. Det skyldes at den passer fint til glas og gennemsigtige overflader. Den giver ikke genskin og den er ikke for kontrastfuld som den sorte variant.

Tilmeld dig Sirius Club!

Opnå helt særlige fordele som Sirius Club medlem

10 % Rabat

Som medlem får du automatisk 10% rabat på første ordre

Gratis fragt

Gratis fragt på alle ordrer over 299,- for Sirius Club medlemmer

Loyalitetsprogram

Som Sirius Club medlem sparer du 10% sammen i point på hver ordre

60 dages returret

Sirius Club medlemmer har altid 60 dages returret