Nyd sommeraftenerne på terrassen med Sille Outdoor

Nyd dine sene udendørsaftener med hygge på terrassen i stearinlysets skær og efterlad trygt dine Sille Outdoor udenfor hele sommeren.
NYHED: Sille Outdoor

NYHED: Sille Outdoor

Sille Outdoor garanterer dig udendørshygge sommeren lang. Du kan trygt efterlade lysene ude, da designet er vandtæt, og lysene er skabt med en tyngde der gør, at de ikke blæser væk i vind og vejr. Med Sille Outdoor har du altid hygge ved hånden - tag lyset med dig, når du skal på stranden, på camping eller en tur på picnic. Du skal hverken bekymre dig om smeltet stearin eller forstyrrende vind. Sille Outdoor er en pendant til vores Sille Genopladelig til indendørsbrug. Sille er kendetegnet med et klassisk og stilrent design med en glat overflade. Flammen er statisk med pulserende LED-lys med en væge i bunden for et autentisk udtryk. Brug Sirius Fjernbetjening til at tænde og slukke Storm. 
Begge serier er IP44 beskyttet for optimal vandtæthed.
Rustik sommerhygge til haven

Rustik sommerhygge til haven

Storm er et udendørslys med et rustikt look med en 2D-flamme i en konstant pulserende bevægelse. Derudover skjuler flammen sig nede i stearinen, som i dette tilfælde er lavet i hård plast. Overfladen på lyset er glat med en autentisk følelse og er naturligvis vandtæt. Lysets tyngde gør at det kan stå fast i vinden og man kan derfor trygt efterlade Storm udenfor. Storm er perfekt til dine udendørs lanterner eller som dekoration på terrassebordet. Der er kun inkluderet batterier i 70402. Brug Sirius Fjernbetjening til at tænde og slukke Storm.
 
Elegance & minimalisme med Alber

Elegance & minimalisme med Alber

Med Albert lanternerne kan du nemt skabe en elegant og hyggelig atmosfære i dit udendørsområde. Lanternen er lavet med en metalbund og omgivet i glas med tilhørende hank i metal. Albert kommer i to varianter – en lanterne til ophæng samt en til borddekoration. Vi anbefaler at placere Albert et overdækket sted, da metallet risikerer at irre ved regn. Lanternerne kommer begge med Storm LED-lys, der kan tændes og slukkes med Sirius Fjernbetjening. Begge LED-lys har CR3032 batterier inkluderet. 

Relaterede artikler