2timer

Alle Sirius Genopladelige Lys er fuldt opladt på kun 2 timer

200timer

Alle Sirius Genopladelige Lys, lyser op til 200 timer (27 timer for fyrfadslys)

ikkebatterier

Det bæredygtige valg, spar på miljøet når du tænder lys

ægtestearin

Gå ikke på kompromis med "look and feel"

 

Sille Genopladelig

Sirius Sille genopladelig er vores første genopladelige lysserie. Sille Genopladelig har en 3D flamme der lyser på en emiteret væge. Med pulserende bevægelser, giver 3D flammen et så naturligt spil i flammen som muligt.

Vores Sille serie består af både bloklys i flere højder og kronelys. Vi har en 3 sæts pakke med bloklys hvor der medfølger fjernbetjening.

Sirius er i øjeblikket det eneste brand der har udviklet 3D LED med genopladelig funktion.

 

Sara Genopladelig

Sirius Sara genopladelig er en genopladelig udgave af vores klassiske Sara lys med "vippe" flammen. Flammen er patenteret så du får ikke samme gode kvalitet nogle andre steder. Flammen har vi udviklet på i mere end 30 år.

Lyset kommer indefra og nedefra, og lyser vippe effekten op. Til forskel fra 3D flammen på Sille genopladelig, så giver Sara Genopladelig de mest ægte effekter på væg, loft og andre kulisser. Skyggen og spillet med den vippende effekt, danner et hyggeligt skær til enhver lejlighed.

 

Smilla Genopladelig

Sirius Smilla Genopladelig er vores helt nye design. Her får du samme kvalitet og 3D effekt på væge, som du gør med Sille Genopladelig. Men vi har her arbejdet med selve lyset.

Den smukke rillede form i stearinen giver et andet udtryk når du dekorerer dit hjem med genopladelige lys. Du er i hvert fald ikke i tvivl om at lyset er designet i ægte tung stearin.

Smilla Genopladelig fås i et mindre sortiment end både Sille og Sara genopladelig, men til gengæld kan du få bloklysene i tripple pakker, og to pakker.

SIRIUS GENOPLADELIGE STEARINLYS

Det grønne valg når du køber Sirius

I mange år har vi i Sirius udviklet LED lys, som det bedste alternativ til almindelig sodende lys.

For 30 år siden var argumentet, at man skulle skifte sine elektriske pærelys eller sodende levende lys ud, fordi man sparede på strømmen og fik et bedre indeklima.
De argumenter holder til stadighed, men nu topper vi argumentet for LED lys, med vores nye serier af genopladelige stearinlys. Ved genopladelige lys sparer du nu ikke bare på strømmen og bevarer det gode indeklima, nu behøver du heller ikke at anvende batterier.

DECOPOWER MULTI CHARGER 3

Vores Sirius Decopower Multi Charger 3, oplader dine lys på kun 2 timer. Ladestationen kan oplade op til 3 lys på en gang, både Sille Genopladelig, Sara Genopladelig og Smilla Genopladelig.


DecoPower Multi Charger 3 har en lille diodelampe der viser dig om lysene er opladte. Den lyser rødt såfremt et eller flere lys ikke er fuldt opladte, og den lyser grønt såfremt alle lys er opladte og klar til at dekorere dit hjem.


DecoPower 3 har USB udgang og passer derfor til alle hjemmets opladere, med USB indgang. Sæt derfor DecoPower 3 direkte ind i mobiloplader.

DECOPOWER MULTI CHARGER 7

Vores Sirius DecoPower Multi Charger 7, oplader op til hele 7 lys på en gang, og stadig på kun 2 timer.


Ligesom DecoPower 3, så har DecoPower 7 rødt og grønt lys. Men på DecoPower 7 er der en diodelampe for hver ladestation. Således kan du se om det enkelte lys er fuldt opladt eller ej. 


DecoPower 7 passer ind i alle opladere med USB indgang. Du kan således sætte DecoPower direkte til opladning i din telefonoplader.

Decopower Multi Charger 7 passer til både Sille Genopladelig, Sara Genopladelig og Smilla Genopladelig.

Sirius says no to single use.

STIG GERLACH

Stifter og CEO - Sirius Home A/S
STIG GERLACH

Green Energy

Vores genopladelige lys er det vi kalder "Green Energy". Kig efter dette logo når du handler Sirius lys, så ved du at lyset er genopladeligt.

Har du spørgsmål til vores genopladelige lys, så kontakt os endelig i chatten.

Sirius Genopladelig - Green Energy

Fjernbetjeningen til alle genopladelige lys!

Vores Sirius Fjernbetjening kan anvendes til alle vores genopladelige lys, ja faktisk 95% af alle Sirius lys.

Uanset hvor mange Sille, Sara eller Smilla lys du har i dit hjem, så behøver du aldrig mere end én fjernbetjening.

Fjernbetjeningen har 4 timerfunktioner. Du kan således sætte dine genopladelige lys til automatisk at slukke enten efter 2, 4, 6 eller 8 timer.

Bemærk at både Sille Genopladelig, Sara Genopladelig og Smilla Genopladelig skal være tændt i bunden af hvert lys, før du kan betjene lysene med Sirius Fjernbetjening.

Der medfølger ikke fjernbetjening til vores genopladelige lys. Fjernbetjeningen skal købes seperat.

Husk at lægge din Sirius Fjernbetjening i kurven som det første. Klik på billedet til højre.

Tilmeld dig Sirius Club!

Opnå helt særlige fordele som Sirius Club medlem

10 % rabatkode

Anvend rabatkoden NEWCLUB og opnå 10% rabat på første ordre

Gratis fragt

Gratis fragt på alle ordrer over 299,- for Sirius Club medlemmer

Loyalitetsprogram

Som Sirius Club medlem sparer du 10% sammen i point på hver ordre

60 dages returret

Sirius Club medlemmer har altid 60 dages returret