Sirius introducerer ny dekorationskæde ’Luke’ til de lune sommeraftener

Foråret er på held og vi dekorerer vores uderum. Oplev vores nye Luke udendørs dekorationskæde.

Vores nye Luke

Sirius introducerer ny dekorationskæde ’Luke’ til de lune sommeraftener  

Foråret er efterhånden godt i gang, og trangen til udendørshygge mærkes tydeligt efter en lang ”covid” vinter. Sirius introducerer denne sæson nyheden ’Luke’, der med sit unikke design, vil give de danske hjem et sofistikeret udtryk udenfor. Hvad end man skal sidde på altanen, hygge på terrassen eller fejre konfirmation i haven, kan Sirius dekorationskæder indramme de hyggelige stunder og sikre den gode atmosfære. 

NYHED: Luke Dekorationskæde i et enestående romantisk design  

Sirius kan denne forårssæson stolt præsentere vores stilfulde nyhed, Luke, hvis pæres detaljerede udformning giver et vintageudtryk, og med sine 7,5 cm. er større end andre pærehoveder. Den snoede LED-tråd giver et blødt og varmt lys, der i sin enkelthed passer til både fest og hverdag. Med Luke Startsæt får du 5 meters dekorationskæde inklusiv 5 meters ekstra ledning. Ønsker du at dække et større areal, kan Luke forlænges med supplementsæt. Et supplementsæt består af 5 meter lys, og du kan sætte max 2 supplementsæt på et startsæt, således du max kan opnå 20 meter dekorationskæde med 15 meters lys. Et startsæt har 10 pærer, det samme har et supplementsæt. Pæren er udformet i akryl. Hvert pærehoved har monteringsøje således du kan hænge dekorationskæden fuldstændig efter eget ønske. 
Luke er vandafvisende.   

Luke Start sæt – 599 kr.  

Luke Supplement Sæt – 499 kr.

Vores klassiske Tobias & Lucas

Vores klassiske Tobias & Lucas

Originale dekorationskæder til de festlige stunder og hverdagens gyldne øjeblikke

Foretrækker man en mere traditionel dekorationskæde, tilbyder Sirius to klassikere – Lucas og Tobias. Både Lucas og Tobias kan forlænges, så de rækker over 30 meter hvilket giver mange stylingsmuligheder for den kreative ildsjæl. Lucas kommer i 3 farvevarianter; frosted, gennemsigtig og multifarvet. Med pærehoveder af plast har du en robust kæde, der kan holde til vind og vejr. Ønsker man et mere kraftigt lys, vil Tobias med sine glaspærer være det oplagte valg. Tobias fås i to varianter, multifarvet og gennemsigtig. Tobias glaspærer kan let udskiftes hvis de beskadiges. Dette forlænger levetiden og gør dekorationskæden til et bæredygtigt valg.  

 

Tobias "glas" dekorationskæder

Tobias kommer i en klar og en multifarvet. Pærerne kan udskiftes og anskaffes enkeltvis.

Tobias Start sæt 499 kr.  

Tobias Supplement sæt – 399 kr.  

Lucas dekorationskæder

Luke kommer i en "frosted" hvid/mat udgave, i en klar og en klassisk multifarvet.

Lucas Start sæt – 249 kr. 

Lucas Supplement sæt – 199 kr.  

Vores knirke, Maggie og Silke - til de små fine dekorationer

Vores knirke, Maggie og Silke - til de små fine dekorationer

Skab en eventyrlig stemning med unikke dekorationskæder  

Er man på udkig efter en yndefuld dekorationskæde, der inviterer til kreativ udfoldelse i haven, er Knirke, Kiki, Maggie, eller Lærke et godt bud. Vores udendørs dekorationskæder består af en mørkegrøn kobbertråd, der let smelter ind i omgivelserne og lader de magiske LED-lys titte frem. Kobbertråden kan nemt vikles ind og justeres efter sine omgivelserne, og er derfor oplagt til pyntning af havens buske, blomster, træer og hvad man ellers kan finde på af kreativ udfoldelse. Knirke findes i forskellige længder og former - nogle med blot en enkelt kobbertråd af lys, og andre med flere parallelle kobbertråde for et mere prangende udtryk. De fleste Knirke dekorationskæder er med transformere, mens et par stykker virker med batteri. LED-lysene findes i både varm hvid og som multifarvede. Maggie og Silke skiller sig ud med deres hhv. diamant, blomster- og hjerteformede LED-lys og er begge batteridrevne. Kiki dekorationskæde har samme grønne kobbertråd samt tætsiddende LED-lys (1,5 cm fra hinanden), og er strømdrevet. Alle dekorationskæder er IP44 beskyttede og dermed modstandsdygtige over for både regn og fugt.   

Knirke Cluster dekorationskæder

Knirke Cluster 2m+5m – 249 kr. (Transformer) 

Relaterede artikler