Spar på energien med Tech- og Top-Line

Ikke længe har vi nået at se frem til en coronafri jul, før noget andet kom i vejen. Energikrisen hærger landet og folk er bekymrede over de markant stigende elregninger. Heldigvis er LED langt fra en el-sluger, hvilket kan redde julestemningen hos privatpersoner, når julebelysningen bliver slukket i landets byer.
Den semi-proffesionelle løsning Tech-Line Iskrystal er en energibesparende måde at dekorere i juletiden

Den semi-proffesionelle løsning

Ikke længe har vi nået at se frem til en coronafri jul, før noget andet kom i vejen. Energikrisen hærger landet og folk er bekymrede over de markant stigende elregninger. Heldigvis er LED langt fra en el-sluger, hvilket kan redde julestemningen hos privatpersoner, når julebelysningen bliver slukket i landets byer.

Skal man pynte op til jul har vi flere energisparende løsninger. Blandt udendørsbelysningen er Tech-Line etgodt bud på en kvalitetsløsning, der holder til alt vind og vejr. Tech-Line er en semi-proffesionel serie, der kan sammensætte op til 8000 LED per stikkontakt. Tech-

Line kommer i mange forskellige former, fra klassiske kæder, til reb og net-form. Tech-Line kan betjenes med Sirius Fjernbetjening. Tech-Line bruger 230 V. Et Tech-Line Start Sæt kommer i varm hvid, multifarvet og flash med sort ledning og 45 LED i alt.

Top-Line - markedets bedste produkt til prisen Pynt bare løs med Top-Line

Top-Line - markedets bedste produkt til prisen

Top-Line er en serie af letvægtskæder til udendørsbrug i et funktionelt og kvalitetssikret design, der ligesom Tech-Line holder til alt vind og vejr. Top-Line er markedets bedste produkt til prisen, og gør det muligt at sætte 2000 LED sammen per stikkontakt. Top-Line kommer i mange forskellige former og farver og kæder med alt fra 100 til 1000 LED, og kan alle betjenes med Sirius Fjernbetjening. Et Top-Line Start Sæt kommer i varm hvid, multifarvet med enten sort eller hvid ledning og 45 LED i alt.

Betjen op mod 95% af Sirius produkter med Sirius Fjernbetjening og hold nemt styr på dit elforbrug, ved at indstille et tidsinterval på 2,4,6 eller 8 timer. Fjernbetjneingen virker til alle Tech-Line og Top-Line produkter. 

Relaterede artikler