Musik I Lejet 2022

Med sand under fødderne, god musik og dejlig mad, kan du til Musik I Lejet skabe dine egne uforglemmelige øjeblikke.

Promo video fra sommeren 2019

Sirius er den stolte leverandør af lysdekorationer til de lune sommernætter når Musik I Lejet afholdes midt i juli. Når mørket lægger sig, lyser tusindvis af LED-lamper festivalen op med udtryksfulde installationer og charmerende dekorationskæder, der i kombination med musik og mad, skaber en helt særlig stemning. der hvert år trækker tusindvis af mennesker til. Sirius har været officiel sponsor og lyspartner for Musik I Lejet, i et kreativt samarbejde, der går flere år tilbage. Hvert år mødes Musik I Lejet og Sirius i tiden op til festivalen, for at udvikle sommerens lysinstallationer.

Sirius Globe

Sirius Globe

I år kan du som gæst have fornøjelsen af at opleve vores helt unikke "globe". Den vil være at finde et sted på festivalarealet. Træd op på podiet alene eller med en ven og tag en cool selfie.
På podiet vil være en QA kode. Scan den og følg vejledningen, så er du automatisk i konkurrence om at vinde to billetter til Musik I Lejet 2023.

Strandporten

Strandporten

Musik i Lejet præsenterer aktuelle udenlandske og danske bands med alt fra rap, pop, rock og elektronisk musik. Programmet omfavner både spirende artister og gamle kendinge, hvilket appeller til et bredt publikum. Men trods et stærkt årligt program, er det slet ikke kun musikken der trækker folk til Tisvilde. Allerede før programmet er offentliggjort, bliver festivalbilletterne udsolgt. Festivalgængerne bliver tiltrukket af den gode stemning, og de flotte omgivelser mellem strandbredden og den fredede Troldeskov. Den gode stemning og skønne atmosfære er en urokkelig bestanddel for det festglade fællesskab. Med sand under fødderne og sol i ansigtet, nyder gæsterne delikat mad og drikke, til synet af badeglade mennesker. Blandt farverige vægmalerier og kunstinstallationer, pynter Sirius lysdekorationer op så langt øjet rækker. Som aftenen falder på, står lysdekorationerne i smuk kontrast til mørket, hvor det skaber et hyggeligt samlingspunkt for festivalgæsterne, i fin kulmination med nattehimlens stjerner og de tre musikscener. 

Logo leveret af Sirius

Logo leveret af Sirius

Festivalen blev grundlagt i 2009 af tvillingerne Andreas og Kristian Grauengaard. Ideen var at der skulle skabes et samlingspunkt i deres hjemby, hvor gamle venner kunne mødes årligt til god musik og fællesskabsfølelse i sommermånederne. Første år blev festivalen afviklet af venner og bekendte med 700 besøgende over 3 dage. Efter 5 års afvikling kom antallet af gæster op på hele 5000, og i 2016 vandt Musik I Lejet Politikens ”Ibyen Pris” som Årets Festival.  I 2017 var antallet oppe på 10.000, og i 2018 satte billetsalget noget nær danmarksrekord ved at være udsolgt efter blot 30 minutter. 
Nyd en bid af det smukke Danmark til lyden af god musik, og få dit eget ”Shining Moment” sammen med Sirius.

21 - 23 juli 2022

21 - 23 juli 2022